Foodies Playground

Ben je op zoek naar een fantastische teambuilding-ervaring of een locatie voor je vergadering of receptie? Zoek niet verder! Onze ruimte is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Laat je inspireren door eerdere workshops hieronder, of vraag Vegamuze, onze in-huis chef en partner, voor jouw persoonlijke vegan workshop! Als je dat wenst, kunnen we ook catering regelen tijdens jouw evenement voor een uistekende ervaring.

Heb je vragen of wil je een op maat gemaakte workshop, lunch of diner? Stuur ons eenvoudig een e-mail naar info@foodiesarena.be. We zullen je graag binnen 24 uur een gepersonaliseerd voorstel sturen.

Onze workshops

 • Ottolenghi workshop

  Ottolenghi is een Israëlische/britse chef met Italiaanse roots. Tijdens deze workshop zullen wij net zoals hem deze verschillende keukens perfect in elkaar schuiven. We genieten van een 6-gangen diner en zetten groenten in de kijker in plaats van vlees -> ideaal voor flexitariërs.

 • melanzane alla parmigiana

  Simona, onze in-house chef neemt je mee op een reis naar het land van haar roots in Le Marche. Grootgebracht door Italiaanse kokkinnen heeft Simona de authentieke gerechten met de paplepel meegekregen en deze wil ze graag met jullie delen.

 • Teambuilding

  Wanneer je graag iets totaal nieuws én gezonds wil proberen, is deze workshop een topper! Lekkere gerechten waarvan je niet zou denken aan de 'vegan stempel', die niet altijd positief overkomt. Ideaal als er meerdere vegetariërs of lactose-intoleranten in de groep zijn!

Our partners

 • De Hobbit
 • Vegamuze