Lekkers uit Le Marche

Vraag een offerte
aantal personen:10 - 30
DUURTIJD:4 uur
doelgroep:Bedrijven, vriendengroepen, familiegroepen
budget indicatie:65 euro

Wat staat er op de menu?

  • Aperitiefje: Stracciatella soep
  • Melanzane a la Parmigiana
  • Verse ravioli met ricottavulling
  • Verse pappardelle & ragu salciccia
  • Panna cotta met mascarpone & witte chocolade

OPGELET: Deze workshop is niet glutenvrij

Wanneer we binnenwandelen bij Foodiesarena, hangen we onze jassen op en wandelen we door naar de keuken. Daar worden we onthaald met 1 aperitiefje en een snack. Onze inhouse-chef geeft de instructies om in groepjes te verdelen per gerecht. Er wordt onderverdeeld in makkelijkere en moeilijkere gerechten. Zo kan de minder getalenteerde kok zich thuis voelen in onze kookworkshop. Na het aperitief verzetten we onze apero-glaasje naar de afwasmachine, daar verzamelen we gedurende de workshop onze vaat & afval. We wassen onze handen grondig en trekken een kookschort aan. Naar de inhouse-chef luisteren we voor de uitleg en verdeling van de groepen. Per werkstation staan de ingrediënten en receptenfiches klaar. De tafel moet gedekt zijn, en de werkstations opgeruimd zodra de gerechten klaar zijn.
We kiezen samen een mooie opstelling voor de eleganste presentatie. Zodra we de ultieme Instagramfoto hebben, genieten we van onze gerechten aan tafel.
Bij het eten kun je genieten van 2 glazen witte of rode wijn, en water. Indien andere dranken gewenst, er staat een barfrigo klaar gevuld met drankjes die je per stuk mag aankopen.
Eigen dranken zijn welkom mits kurkrecht van X euro per fles.
Deze workshop duurt 3 uren, 4 uren inclusief de afwas & opruim van de werkstations.

melanzane alla parmigiana